Mobilă la comandă

Mobilă la comandă

Porta Design Invest SRL București produce în atelierul propriu și comercializează la preț de producător mobilă la comandă din PAL și MDF de calitate.

Ne putem permite să vă oferim prețuri mai mici întrucât noi vindem produsele direct cumpărătorului final, iar tot lanțul de intermediari (cu costurile lor inerente) nu există.

Pe lângă un preț mai accesibil, mobilierul pe comandă se adaptează perfect gusturilor clienților și dimensiunilor încăperii în care sunt montate corpurile de mobilier.

Asigurăm transport și montaj pentru mobila realizată de noi.

Piața noastră principală este reprezentată de Municipiul București și județul Ilfov, dar putem livra produsele în toată România.

Modele mobilă la comandă

Executăm atât mobilier pentru case și apartamente (spații rezidențiale), cât și mobilier pentru spații non-rezidențiale (avem în portofoliu mobilier pentru spații comerciale, bănci, farmacii și clinici medicale sau veterinare, școli, saloane de înfrumusețare, restaurante și hoteluri etc.).

Mobilă de bucătărie

Mobila de bucătărie la comandă produsă în atelierul firmei Porta Design Invest SRL București se execută pe dimensiunile exacte ale camerei dumneavoastră.

Putem executa atât bucătării complete, cât și piese disparate de mobilier:

  • colțare de bucătărie;
  • mese și scaune de bucătărie;
  • corpuri suspendate de mobilier, etc.

La fel ca și în cazul altor tipuri de mobilier, aveți posibilitatea să alegeți din câteva sute de culori pentru materialul folosit. Mobila de bucătărie se poate realiza din pal melaminat, MDF etc.

Pentru aceste bucătării pe comandă puteți alege accesoriile, feroneria, uși din sticlă, etc. dintr-o gamă variată de produse ale unor firme străine de renume în domeniu.

Blaturile terrmorezistente sunt foarte indicate și larg utilizate la mobila de bucătărie pe comandă produsă de Porta Design Invest SRL.

Electocasnicele pot fi achiziționate separat de dumneavoastră sau vă putem furniza noi electrocasnice de la firme cunoscute: Franke, Baumatic, Ariston, etc.

Avem discounturi la aceste firme care comercializează electrocasnicele, așa că vă recomandăm să vedeți și oferta noastră înainte de a cumpăra.

Vă prezentăm mai jos o foarte mică parte din modelele de mobilier de bucătărie executate de noi.

Poate că imaginile nu sunt mereu cele mai reușite, dar reprezintă mobilier realizat în realitate de noi în decursul timpului, nu imagini luate din portofoliul altora de pe internet (cum poate se mai practică, poate).

Click pe imagini pentru mărire!

Dormitoare la comandă

Dormitorul este un loc intim, unde fiecare dintre noi ne retragem pentru odihnă și relaxare. Atmosfera generală trebuie să fie intimă și să sugereze liniște și armonie.

Achiziționarea dormitoarelor la comandă produse de către Porta Design Invest SRL București vă oferă posibilitatea să alegeți dumneavoastră atât culorile, cât și stilul mobilierului (clasic, modern etc.).

Combinațiile de culori, finisaje și materiale pot fi oricât de îndrăznețe doriți, firma noastră oferindu-vă posibilitatea să alegeți din câteva sute de materiale, culori și finisaje.

Aspectul deosebit este reliefat și de feroneria și accesoriile de cea mai bună calitate, achiziționate de la producători de top pe plan mondial.

Pentru paturi utilizăm saltele de foarte bună calitate: saltele semiortopedice, ortopedice, super ortopedice, medicinale etc.

Vă prezentăm în continuare câteva dintre modelele de mobilă de dormitor la comandă executate de compania noastră pentru diverși clienți.

Click pe imagini pentru mărire!

Dressinguri la comandă

Dressingurile rezolvă nevoia de spațiu de depozitare din locuințele moderne, înlocuind cu succes vechile șifoniere.

Acestea pot fi realizate într-o gamă variată de modele, cu adâncimi, lățimi si forme diferite, pentru a asigura o utilizare optimă a spațiului avut la dispoziție.

Culoarele înguste nu vor mai fi blocate de uși, datorită utilizării ușilor glisante (care utilizează un sistem de glisare special), ce se închid și se deschid fără zgomot.

Vă invităm să profitați de gama largă de materiale, culori și finisaje (câteva sute) pe care vi le oferă firma noastră pentru executarea mobilierului la comandă (dressingului) dorit de dumneavoastră.

Click pe imagini pentru mărire!

Mobilier pentru camere de zi (living), sufragerii, biblioteci

Porta Design Invest SRL București produce și mobilier la comandă pentru camere de zi (living), sufragerii, cât și corpuri de bibliotecă.

În locuințele moderne camera de zi (livingul) are un rol aparte, îndeplinind de multe ori și rolul de spațiu de luat masa (sufragerie).

Departajarea zonelor cu funcționalități diferite se realizează prin combinații de culori, materiale și finisaje, precum și prin amplasarea și construcția surselor de lumină.

Spațiul livingului trebuie să aibă flexibilitate, pentru a se putea adapta foarte ușor funcției dorite la un moment dat (mai ales în cazul locuințelor mai puțin generoase ca suprafață).
Tocmai aici intervine mobilierul la comandă produs de Porta Design Invest SRL București: se încadrează perfect (atât coloristic, cât și ca dimensiuni) în locuința dumneavoastră, lucru mult mai greu (dacă nu imposibil) de realizat cu mobilier de serie.

Camera de zi este și o zonă de repaus și de discuții, un loc dedicat de multe ori lecturii, fapt subliniat și de prezența corpurilor de bibliotecă.

Bibliotecile, în funcție de aspectul și dispunerea diverselor module, precum și de materialele și finisajele lor, pot modifica radical imaginea ansamblului.

Aceste module de bibliotecă trebuie să fie în același timp ușoare și rezistente.

Bibliotecile pe comandă executate de compania Porta Design Invest SRL București se realizează după măsurători exacte și se încadrează în spațiul din locuința dumneavoastră.

Click pe imagini pentru mărire!

Camere de copii și tineret

Pe partea de mobilă pentru camere de copii și tineret, Porta Design Invest SRL vine cu soluții inovatoare la problemele spațiilor adesea restranse din locuințele situate la bloc, mobila la comandă executată de firma noastră fiind adaptată nevoilor fiecăruia.

La designul deosebit al camerelor de copii și tineret se adaugă grija pentru detalii, precum și accesoriile și feroneria de foarte bună calitate.

Combinațiile de culori, materiale și finisaje (câteva sute de culori) sunt adaptate vârstei și gusturilor.

O sa aveți un bebe? Este momentul să-i pregătiți o cameră a lui, cu mobilier adaptat vârstei fragede.

Copilul dumneavoastră a crescut acum, vechiul pătuț a rămas mic, iar ursuleții de pluș au fost înlocuiți de jocuri pe calculator? Este timpul să vă gândiți la o cameră de tineret.

Click pe imagini pentru mărire!

Mic mobilier la comandă

Firma Porta Design Invest SRL realizează la comandă diverse piese de mobiliier de mici dimensiuni: comode, măsuțe, birouri etc.

Și în cazul acestor piese de mobilier puteți profita de gama largă de culori, finisaje, feronerie și accesorii pe care vi le oferă compania noastră (sute de culori și finisaje).

Este suficient să ne contactați, sa comunicați designerului nostru de mobilă tipul de mobilier dorit, dimensiuni, să vă alegeți culorile, finisajele și accesoriile dorite, iar specialistul nostru va realiza pentru dumneavoastră un proiect.

Pe baza acelui proiect se va confecționa și monta piesa de mobilier dorită.

Dacă aveți o imagine, un desen sau ați văzut undeva pe internet o astfel de piesă de mobilier și doriți să arate puțin altfel (de exemplu), este suficient să ne arătați acest lucru și să ne spuneți ce modificări doriți.

Click pe imagini pentru mărire!

Mobilier pe comandă pentru hol

Compania Porta Design Invest SRL produce și mobilier pentru holuri, pe lânga celelalte tipuri de mobilă la comandă.

Datorită spațiului în general restrâns avut la dispoziție și necesităților legate de funcționalitate, mobilierul pentru holuri trebuie să fie bine conceput și adaptat fiecărei locuințe, atât ca dimensiuni, cât și ca funcționalitate și aspect.

Compania noastră produce mobilă de hol pe baza unor dimensiuni precise, obținute în baza măsurătorilor efectuate de dumneavoastră sau, preferabil, de specialiștii firmei noastre.

Holul de la intrare este primul loc din locuință unde intră atât membrii familiei, cât și vizitatorii, astfel încât nu putem neglija deloc aspectul lui estetic.

Un motiv pentru care să alegeți mobila la comandă produsă de Porta Design Invest SRL București este constituit de larga paletă de culori și finisaje disponibile, de oferta bogată de feronerie și accesorii.

Click pe imagini pentru mărire!

Mobilier la comandă pentru firme sau intituții (spații nerezidențiale)

Realizăm o gamă largă de mobilier personalizat pentru diverse firme: camere de hotel, recepții de firme, birouri, farmacii, magazine, baruri și restaurante etc.

Desigur că majoritatea modelelor corpurilor de mobilier produse pentru camerele de hotel (șifoniere, paturi, birouri etc.) pot fi utilizate și pentru locuința dumneavoastră.

Click pe imagini pentru mărire!

Materiale, culori și finisaje

Mobilierul este confecționat din PAL melaminat de diverse grosimi (8, 10, 12, 16, 18, 22, 25, 35, 36 mm etc.), MDF melaminat, vopsit, plastifiat, formatat (cu diverse frezări, care, la rândul lor, pot fi vopsite, plastifiate etc.).
Palul melaminat este de cea mai bună calitate, de la producători de prestigiu (Egger, Khronospan, Interspan, Losan etc.).

Pentru un design mai deosebit se poate folosi și PAL furniruit, cu diverse nuanțe de baiț și lac.

La mobila la comandă confecționată de Porta Design Invest SRL se pot utiliza și uși din sticlă (mată, vopsită, securizată etc.), cu diverse rame din MDF, profile din aluminiu etc.

Feroneria este de cea mai bună calitate (de exemplu, din Austria importăm mărcile de prestigiu Blum si Grass).

Canturile folosite la mobilier sunt numai canturi ABS de diverse grosimi, de import (Rehau), având toată gama de culori folosită pentru mobilă.
Putem utiliza canturi de aluminiu, din PVC, din MDF etc.

Pentru mobilierul de bucătărie se folosesc blaturi termorezistente de la diverși producători din Ungaria, Austria, Italia, Spania etc.: Holver, Egger, Khronospan, Losan etc.

Din vasta paletă de culori folosită (câteva sute de culori și finisaje deosebite), prezentăm aici doar câteva, pentru a vedea toate culorile disponibile și calitatea finisajelor și executiei vă invităm în magazin.

Finisaje Holver (Egger)

Finisaje Khronospan (peste 140 de modele)

Finisaje și culori pentru mobilier de la alți producători (sute de modele)

Vom prezenta mai jos doar o mică parte dintre culorile și finisajele disponibile (sunt câteva sute).

De ce să alegeți mobila la comandă?

Comandând la noi mobilierul casei sau afacerii dumneavoastră, puteți alege proiectul, culorile, materialele și accesoriile pe care le doriți.

Astfel, puteți avea sub control calitatea și aspectul produselor obținute, fără a fi nevoiți să faceți compromisuri.

Noi vă oferim garanție pentru mobila executată din materiale de calitate, achiziționate de la cunoscuți producători europeni în domeniu, în fabrica proprie de mobilier, dotată cu utilaje performante.

Vă punem la dispoziție asistența unui specialist, putând astfel realiza un proiect estetic și eficient funcțional de folosire a spațiului, printr-un mobilier personalizat care să vă facă să vă simțiți acasă sau care să reprezinte imaginea publică a firmei dumneavoastră.

5/5 - (4 votes)